CONCEPUT PENTRU TENDERIZAREA ȘI ÎNMUIERE A MUȘCHILOR DE CARNE, ÎN SCOPUL DE A CREȘTE ABSORBȚIA DE SARAMURĂ ȘI SENSIBILITATEA PRODUSULUI.
Proiectat pentru tenderizarea ambele părți a suprafeței mușchilor de carne pentru a crește absorbția saramurăi. Perfect în tăierea țesuturilor dure și a tendoanelor musculare care măresc suprafața de absorbție a saramurăi, in final oferind o suculenta excelentă a elementelor individuale de carne.
Avantajele construcției:
- executie din otel inoxidabil
- sistem multi-role bazat pe doi arbori de taiere
- asamblarea și dezasamblarea ușoară a arborilor pentru procesul de întreținere și curățare
- reglarea lină a forței de presiune a arborelui superior permite condiții optime de lucru pentru diferite elemente din carne
- posibilitatea utilizării diferitelor forme ale arborelui, în funcție de tipul de operații efectuate
- reglarea automată a grosimii cărnii fragede de pe un panou de control
- două benzi de transport sincronizate - încărcare și descărcare