DESTINAT DEZGHEȚĂRII CARNII. Timp de dezghețare mai scurt și o calitate mai bună a produsului datorită unui sistem special de brate și a unui sistem eficient de dezghețare.
Sistem de încălzire
- jachetă de încălzire izolată în jurul perimetrului tamburului
- sistem cu glicol de distribuție a căldurii
- cutie exterioară cu fitinguri, care se conectează cu instalația centralizată de abur
- posibilitatea de a lucra cu un generator autonom de abur
Sistem de răcire
- jachetă de răcire izolată în jurul perimetrului tamburului
- unitate de răcire externă
- sistem de răcire glicol
Avantaje tehnologice
- costuri de operare mai mici prin combinarea mai multor procese tehnologice într-un singur dispozitiv
- posibilitatea de a exclude pierderile în greutate
- îmbunătățirea condițiilor microbiologice ale proceselor de producție
- reducerea la minimun a timpului de dezghețare
- controlul temperaturii procesului la nivelul dorit
- îmbunătățirea și consolidarea culorii naturale a produsului
- eficiență ridicată a producției
- îmbunătățirea calității microbiologice a produsului final
Exemple de posibile produse de dezghețare
- blocuri congelate de carne
- blocuri congelate de carne de pasăre
- fructe
- pește
Posibilitatea de a efectua alte procese tehnologice
- fermenta
- Gătit
- Curățarea
- Masajul tradițional
- Răcirea produsului